Referenssit

Tutustu tarkemmin toteuttamiimme hankkeisiin ja yhteisiin onnistumisiin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kuopion Luoto

Rakennuspalvelu Keränen oli mukana toteuttamassa keväällä 2023 avattua uutta järvimatkailukeskusta.


Kuopion sataman aallonmurtajalle avautui toukokuussa 2023 uniikki järvimatkailukeskus Luoto. Rakennuspalvelu Keränen oli mukana projektissa toteuttamassa kirves- ja rakennustöitä alihankintana projektin pääurakoitsijalle Rakennusliike Soimulle. Rakennusliike Soimu on perhevetoinen rakennusyritys, joka toimii alueellisesti Itä-, Keski- ja Etelä-Suomen alueilla. Yritys on luottanut Rakennuspalvelu Keräseen useissa projekteissa, ja hyväksi havaittua yhteistyötä jatkettiin myös Luodon rakennusprojektissa.


”Järvimatkailukeskus Luoto oli haastava ja monipuolinen kohde rakentamisen kannalta. Lopputuloksena syntyi todella onnistunut ja näyttävä kokonaisuus, joka saatiin aikaan hyvällä yhteistyöllä niin tilaajan, suunnittelijan kuin urakoitsijoiden välillä”, kertoo Rakennusliike Soimun aluejohtaja Mika Paavilainen.


Luodossa Rakennuspalvelu Keränen toteutti alihankintana kirves- ja rakennustöitä ja oli mukana loppuvaiheessa viimeistelyssä sekä vika- ja puutekorjauksien hoitamisessa.


”Yhteistyö Keräsen kanssa on aina sujunut erinomaisesti. Matin sanaan voi luottaa, yhteydenpito on sujuvaa ja avointa puolin ja toisin. Myös aikataulut ovat pitäneet niin Luodon työmaalla kuin muissakin yhteistyöprojekteissa”, summaa Paavilainen yhteistyötä.